Regal de muzică, de șlagăre Ion Suruceanu
Evenimente
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00
+40 232.767.054

  • Inregistrare

Regal de muzică, de șlagăre Ion Suruceanu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
  Ion Suruceanu la Paşcani pentru "Domnii Profesori cu Dragoste" 22.10.2014.
Un regal de muzică, de șlagăre de neuitat a susținut pe scena Casei Municipale de Cultură din Pașcani îndrăgitul interpret de muzică ușoară Ion Suruceanu.
     Spectacolul a fost posibil cu sprijinul Primăriei Municipiului Pașcani .
Foto Miky Atomei
 
Citit 1484 ori Ultima modificare Sambata, 15 November 2014 08:11
Login pentru a posta comentarii

Calendar evenimente

Meniu principal

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.