Spectacol de teatru "Cum apar nebunii"
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Miercuri, 20 February 2019 00:00

Spectacol de teatru "Cum apar nebunii"

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, 20 februarie, ora 18.30 va avea loc la Casa Municipala de Cultura Mihail Sadoveanu din Pascani un spectacol de teatru cu titlul "Cum apar nebunii" lansat si promovat de Teatrul Mihai Eminescu din Botosani.
Pret bilet 30 Lei adult / 15 Lei elev.

Va asteptam cu drag !

Citit 693 ori Ultima modificare Marti, 19 March 2019 01:34
Mai multe din această categorie: Dragobetele- sărbătoarea iubirii la români »
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.