Festival de teatru pentru elevi
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2016 (arhiva)
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Sambata, 26 November 2016 00:00

Festival de teatru pentru elevi

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Festivalul se desfasoară în regim de concurs în zilele de 26 și 27 noiembrie 2016 și se adresează trupelor de teatru formate exclusiv din elevi de la școli generale și licee. Festivalul va avea loc la Casa Municipala de Cultura "Mihail Sadoveanu" din Pascani.

Data limită pentru primirea înscrierilor este - 1 noiembrie 2016.

Pentru înscriere, fiecare trupă trebuie să trimită o înregistrare video cu spectacolul care va fi prezentat, în varianta integrală. Înregistrările pot fi trimise pe suport DVD sau CD și trebuie, de asemenea, să fie primite până la data de 30 octombrie. Calitatea audio-video trebuie sa fie cel putin medie. Piesele prezentate trebuie să fie interpretate exclusiv în limba română.

Inscrierea se face prin trimiterea înregistrării și a datelor solicitate de organizatori pe adresa:
Casa Municipală de Cultură MIHAIL SADOVEANU- Pașcani, str. Moldovei, nr.2
Tel/Fax: 0232 76 70 54 (cu mențiunea pentru d-na Aliona Gîtlan – responsaabil festival)
De asemenea, este obligatoriu ca datele sa fie trimise si prin e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Trupele de ciclu primar, cele de gimnaziu și liceal vor concura în secțiuni separate, urmând ca fiecare secțiune să aibă clasament și premii proprii.

Regulamentul complet al festivalului precum si fisa de inscriere se pot descarca de mai jos:

Citit 1320 ori Ultima modificare Vineri, 21 October 2016 15:12
Descarcă ataşamente:
Mai multe din această categorie: Concert Los Anonimos »
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.