Domnilor profesori, cu dragoste
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2016 (arhiva)
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Vineri, 07 October 2016 00:00

Domnilor profesori, cu dragoste

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, 07 octombrie 2016 începând cu ora 17.45 va avea loc a X -a ediție a Domnilor profesori, cu dragoste manifestare dedicată cadrelor didactice cu ocazia Zilei Internaționale a Educației. Anul acesta vor fi premiați profesorii-maistri instructori de la instituțiile de învățământ din municipiul Pașcani.Totodată va avea loc și un spectacol susținut de Mihai Constantinescu. Intrarea în sală se face pe bază de invitație. Persoanele care doresc să participe la spectacol pot procura invitațiile de la sediul instituției.

Citit 1225 ori
Descarcă ataşamente:
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.