Concert de muzica populara cu ocazia Centenarului
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2018 (arhiva)
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Vineri, 17 August 2018 00:00

Concert de muzica populara cu ocazia Centenarului

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu ocazia CENTENARULUI UNIRII, vă așteptăm VINERI, 17 AUGUST 2018, începând cu ora 19.00 pe ESPLANADA DIN ZONA VALE A MUN. PAȘCANI, să petrecem împreună o seară de neuitat alături de voci de aur ale foclorului românesc precum SOFIA VICOVEANCA, VIORICA MACOVEI, ALEXANDRA PLĂMADĂ ș.a. Alături de acești minunați artiști va fi prezentă Orchestra RAPSOZII BOTOȘANILOR!
Vă așteptăm!

Citit 1689 ori Ultima modificare Luni, 20 August 2018 07:49
Mai multe din această categorie: Cursuri de pictura pentru cei mici »
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.