FESTIVALUL PENTRU COPII ȘI TINERET ,,CURCUBEUL ARTELOR’’ Ediția a V - a 2018
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2018 (arhiva)
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Sambata, 24 November 2018 00:00

FESTIVALUL PENTRU COPII ȘI TINERET ,,CURCUBEUL ARTELOR’’ Ediția a V - a 2018

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” Pașcani în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, instituțiile educaționale din județul Iași, Consiliul Municipal Pașcani și Primaria Municipiului Pașcani, organizează în perioada 24 - 25 noiembrie 2018 ediția a V - a Festivalului pentru copii și tineret    "Curcubeul artelor" cuprinzând  două principale secțiuni competitive:

Interpretare muzicală și Dans structurate pe genuri și categorii de vârstă.


Citit 496 ori Ultima modificare Miercuri, 21 November 2018 13:41
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.