Vernisajul expoziției ,,Atemporal"
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2019 (arhiva)
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Marti, 02 April 2019 00:00

Vernisajul expoziției ,,Atemporal"

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Marți, 2 aprilie 2019 începând cu ora 12. 30 va avea loc în sala Arcadia a Casei Municipale de Cultură ,,Mihail Sadoveanu" din Pașcani vernisajul expoziției ,,Atemporal" al artistelor Ionela și Ines Varga. Prezintă criticul de artă Maria Bilașevschi. Expoziția poate fi vizitată până până pe data de 1 mai 2019.
  Expoziția ,,Atemporal" este o expoziție de icoane pe sticlă și tablouri care reprezintă momentul de ceremonie și de sărbătorire a vieții în mișcare prin dans, lumină și culoare, spectacolul folcloric sub formă de reprezentație (de cântec și dans).Lucrările sunt realizate de către o familie de artiști- mamă și fiică- Ionela și Ines Varga
Citit 1033 ori
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.