Simpozion "Constantin Ciopraga și lumea lui Calistrat Hogaș"
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2019 (arhiva)
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Sambata, 04 May 2019 00:00

Simpozion "Constantin Ciopraga și lumea lui Calistrat Hogaș"

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Sâmbătă ,4 mai 2019 începând cu ora 11.00 în sala Arcadia a Casei de Cultură va avea loc a IV-a ediție a simpozionului dedicat academicianului Constantin Ciopraga cu tema Constantin Ciopraga și lumea lui Calistrat Hogaș.Invitați Antonio Patraș-critic literar și Mircea Platon-redactor șef al revistei Convorbiri literare. Moderator prof. Ionuț Hărățu.
 
 
 
 
 
Citit 984 ori
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.