Festivalul Internațional de Folclor ,,Hora Neamului"
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2019 (arhiva)
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Joi, 15 August 2019 00:00

Festivalul Internațional de Folclor ,,Hora Neamului"

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Joi, 15 august 2019, la Erbiceni, jud. Iași a avut loc Festivalul Internațional de Folclor ,,Hora Neamului". Ansamblul folcloric ,,Rapsozii Siretului" al Casei Municipale de Cultură ,,Mihail Sadoveanu" din Pașcani împreună cu solista Luiza Muscalu au obținut în urma evoluției lor Marele Premiu ( trofeul). Felicitări membrilor ansamblului și solistei dar și instructorului coregraf.
Dana Calistru
 
 
Citit 548 ori
Mai multe din această categorie: ATELIER RECREATIV DE PICTURĂ PENTRU COPII »
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.