170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2020
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Marti, 14 January 2020 00:00

170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

170 DE ANI DE EMINESCU - Sub acest generic, marți, 14 ianuarie 2020, ora 18.00, în sala Arcadia, vom marca cei 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu. Manifestarea la care își dau concursul membri ai Trupei de Teatru Prometeu a Casei de Cultură din Pașcani este realizată în parteneriat cu Liceul Teoretic "Miron Costin" - Pașcani, Liceul Tehnologic Economic "Nicolae Iorga" - Pașcani și Colegiul Național "Mihail Sadoveanu" Pașcani .
Moderator : prof. Ionuț Hărățu.

Citit 343 ori
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.