Lista premiilor 9 mai 2021 - Ziua Europei
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2021
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Luni, 10 May 2021 19:01

Lista premiilor 9 mai 2021 - Ziua Europei

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu  ocazia  zilei de 9 mai -Ziua Europei și anul acesta Casa Municipală de Cultură,,Mihail Sadoveanu,, din Pașcani a organizat un concurs de desene online dedicat acestei sărbători. Concursul a fost organizat în parteneriat cu instituții de învățământ din municipiul Pașcani și împrejurimile municipiului Pașcani iar juriul alcătuit din profesorii de arte vizuale a hotărât decernarea următoarelor premii din cele aproximativ 150 de lucrări înscrise. Juriul a fost alcătuit din profesorii Anca Pricop, Nicoleta Bida-Șurubaru, Petru Pădurariu-membrii și prof. Ioana Penelea Luca  președintele juriului. Precizăm că premiile pot fi ridicate de la sediul Casei de Cultură. 

Citit 131 ori
Descarcă ataşamente:
Login pentru a posta comentarii

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.