Omagierea povestitorului Ion Creangă
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
Evenimente/Expozitii
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Vineri, 06 March 2015 00:00

Omagierea povestitorului Ion Creangă

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Casa Municipală de Cultură "Mihail Sadoveanu" vă invită vineri, 6 martie 2015 începând cu ora 10.00 să participați la omagierea povestitorului Ion Creangă. Vor avea loc un concurs din opera scriitorului iar la final o proiecție cu filmul ,,Amintiri din copilărie".
Evenimentele au loc în Sala Arcadia a instituţiei.Pentru film intrarea este liberă.
Dana Calistru
Citit 1806 ori
Mai multe din această categorie: « Iubesc femeia Spectacol de teatru »
Login pentru a posta comentarii

Calendar evenimente

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.