Târgul Meşterilor Populari de la Pașcani
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
Evenimente/Expozitii
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Vineri, 17 July 2015 00:00

Târgul Meşterilor Populari de la Pașcani

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Târgul Meşterilor Populari de la Pașcani
17-19 iulie 2015
 
         
Primăria și Consiliul Local al Municipiului Pașcani, Muzeul Municipal Paşcani, Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” și Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova, având ca partener Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, organizează în perioada 17-19 iulie 2015 în Piața „Mihail Sadoveanu” din Pașcani cea de-a VII-a ediție a Târgului Meşterilor Populari. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 17 iulie, de la orele 11.00.
Manifestarea de la Pașcani va reuni circa 45 de meşteri şi creatori populari din întreaga ţară care încercă astfel săcontribuie lapromovarea meşteşugurilor artistice tradiţionale şi la educarea publicului, în special a celui tânăr, în spiritul cunoaşterii, preţuirii şi respectului pentru tradiţii şi bun gust.
 
 
 
 Director Casa de Cultură,                                 Președinte AMPM,
 Daniela Calistru                                                           Marcel Lutic
Citit 2209 ori Ultima modificare Marti, 22 March 2016 08:16
Descarcă ataşamente:
Mai multe din această categorie: Expozitie documentara "Casa bucovineana" »
Login pentru a posta comentarii

Calendar evenimente

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.