DIMENSIUNEA ISTORICĂ ÎN PROZA SADOVENIANA
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
Evenimente
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare

DIMENSIUNEA ISTORICĂ ÎN PROZA SADOVENIANA

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
"DIMENSIUNEA ISTORICĂ ÎN PROZA SADOVENIANA"
     Sesiunea de comunicari ,,Dimensiunea istorică în proza sadoveniană"moderată de dl. profesor Ionut Hărăţu de la Liceul Teoretic,, Miron Costin" Pașcani, găzduită de Casa de Cultura Pascani prin d-na Dana Calistru director al acestei intitutii, având invitati profesori si intelectuali de înaltă ținută morală și profesională precum:
D-na Elvira Sorohan - prof. univ. dr. cons. al Facultatii de Litere, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi, specialist in literatură veche
Dl. Emanuel Bălan - prof.la Colegiul Național "Ștefan cel Mare" Tg. Neamt .
Dl. Leonard Gavriliu - prof. univ. dr. care a facut și o lansare de carte-,,Întâmplări din locul unde nu s-a întâmplat nimic", a adus inca odată in memoria colectivă aspecte din viata şi opera marelui nostru scriitor Mihail Sadoveanu.Mulţumim pentru participare şi pentru prezenţa Străjerilor Cetăţii Neamţ d-nei Margareta Mihăilescu, directorul Case Culturii ,,Ion Creangă" Târgu Neamț.
Foto Miky Atomei
Citit 1621 ori Ultima modificare Sambata, 15 November 2014 08:06
Login pentru a posta comentarii

Calendar evenimente

Meniu principal

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.