Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
Evenimente
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Marti, 30 December 2014 00:00

Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primaria Municipiului Pascani si Consiliul Local Pascani, in colaborare cu CASA MUNICIPALĂ DE CULTURĂ "MIHAIL SADOVEANU" PAŞCANI, organizeaza marti, 30 decembrie 2014 "Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă" (ediția a VI - a)

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

9:30 - Piața "Mihail Sadoveanu", Casa de Cultură "Mihail Sadoveanu" Pașcani Prezentarea grupurilor folclorice, formații de teatru popular înscrise la festival

10:30 - Parada formațiilor; din piața "Mihail Sadoveanu", până la locul de desfășurare str. Ștefan cel Mare și Sfânt (platoul din fața Primăriei Municipiului Pașcani)

11:00 - Platoul din fața Primăriei Municipiului Pașcani

Va asteptam cu drag !

Citit 1984 ori Ultima modificare Joi, 25 December 2014 13:47
Descarcă ataşamente:
Mai multe din această categorie: « Vine craciunul
Login pentru a posta comentarii

Calendar evenimente

Meniu principal

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.