Seara omagială Eminescu
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
Info center
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Vineri, 18 January 2019 00:00

Seara omagială Eminescu

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri,18 ianuarie 2019 , ora 17.30 în Galeria Arcadia a Casei de Cultură va avea loc manifestarea ,,Seară omagială Eminescu''.

Dedicată sărbătorii a 169 de ani de la nașterea lui Eminescu această manifestare ce include gânduri, eseuri,versuri,cântece,evocări închinate poetului este realizată în parteneriat cu Liceul Teoretic ,,Miron Costin,, din Pașcani.

Moderator prof. Ionuț Hărățu. Dana Calistru

Citit 798 ori Ultima modificare Joi, 17 January 2019 10:00
Login pentru a posta comentarii

Calendar evenimente

Meniu principal

Utilizatori online

We have 77 guests and no members online

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.