Casa Municipală de cultură Pașcani

"Mihail Sadoveanu"

din 1960

Casa de Cultură Pașcani "Mihail Sadoveanu"

"Nu cunosc altă libertate pentru oameni decât cultura"

1 Iunie - Ziua copilului

casa de cultura

Casa Municipală de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” din Pașcani împreună cu Primăria Municipiului Pașcani organizează cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului o manifestare dedicată acestora.

Cu această ocazie se vor desfășura următoarele activități:

– Desene pe asfalt în Piațeta ,,Mihail Sadoveanu” la care vor participa copiii cu vârstă preșcolară și ciclul primar în intervalul orar 10.00- 12.00. Înscrierea între ora 9.00-10.00;

– În Piațeta ,,Mihail Sadoveanu” în intervalul orar 10.00-12.00 va avea loc concursul de graffiti – Copilăria văzută prin ochi de copil (participă tineri cu vârsta de max. 19 ani) urmat de teatru pentru copii cu piesa ,,Nică & D-l Goe” susținut de actorii Teatrului Tomis din Constanța în intervalul orar 12.00-13.00.

– În același spațiu începând cu ora 13.00 va avea loc un program artistic realizat de Casa Municipală de Cultură ,,Mihail Sadoveanu cu participarea solistei Luminița Vologa – de la Teatrul ,,Nae Leonard” din Galați, soliști instrumentiști de la Fanfara Trubadurii al Casei Municipale de Cultură ,,Mihail Sadoveanu’’ din Pașcani , solista Maria Oprea și membrii Clubului Dream Dance Pașcani ;

– Manifestarea se va încheia cu premierea concursului de desene pe asfalt și de graffiti.

Despre Casa de Cultură

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Linkuri utile

Social Media

Created by Smart WebDesign