Casa Municipală de cultură Pașcani

"Mihail Sadoveanu"

din 1960

Casa de Cultură Pașcani "Mihail Sadoveanu"

"Nu cunosc altă libertate pentru oameni decât cultura"

CONCURSUL DE GRAFFITI cu tema COPILUL DIN TINE!

comunicat de presă

În dorința de a stimula spiritul artistic, Casa Municipală de Cultură MIHAIL SADOVEANU, împreună cu Primăria Municipiului Pașcani, invită tinerii din municipiul nostru să participe MARȚI, 1 IUNIE 2021, începând cu ora 10.00 în Piațeta MIHAIL SADOVEANU, la CONCURSUL DE GRAFFITI cu tema COPILUL DIN TINE!

Participarea se va face în urma înscrierii la Casa de Cultură (copie C.I. trimisă prin fax la nr. 0232 767054 sau prin email la adresa casadeculturapascani@yahoo.com) până la data de 25 mai 2021.

Se vor accepta tinerii cu vârsta maximă de 25 de ani, lucrările se vor executa pe panouri metalice grunduite puse la dispoziție de organizatori, timpul de lucru fiind de 120 de minute. Materialele necesare efectuării operelor le vor aduce concurenții.

În urma jurizării, se vor acorda următoarele premii: I, II, III și o Mențiune.

Văașteptăm!

Manager,

Daniela Calistru

Despre Casa de Cultură

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Linkuri utile

Social Media

Created by Smart WebDesign